Järki käteen ja peruutus

Tutkailin robojen laumajuttuja ja lähes poikkeuksetta suositellaan kahta roboa. Jos kolmen laumaa haluaa, niin  suositellaan, että robot olisivat eri-ikäisiä ja näin laumahierarkia olisi kohtuullisen selvä.  Sittenkin konflikteja saattaisi tulla.

Laitoin viestiä robotytön tarjoajalle ja kerroin pohdintoni. Sanoin, että voin tytön ottaa, mutta todennäköisesti laittaisin omaan terraan, koska epäilen tulisivatko tytöt sukukypsiksi tullessaan toimeen keskenään. Hän sanoi, että OK jos peruutan, joten sovittiin  sitten, etten nyt otakaan tyttöä.

Varmaan viisas päätös, vaikka vähän harmittaakin. Voin kuitenkin hankkia toisen roboparin joskus myöhemmin, kun Tiuhti ja/tai Bolz ovat siirtyneet paremmille hamstrausmaille ja terra vapautuu ❤ . Molempien vanhusten poistuttua on minulla kaksi varaterraa, joten jos päädyn ottamaan toisen roboparin, niin vara-asumuksetkin sitten tarvittaessa löytyy, jos tulee riitoja.

Tällä hetkellä siis tuntuu, että robot ovatkin hamsuista se mun juttu – eikä kiinarit sittenkään, mutta Karisma ja Bolz  ihan omaa luokkaansa ❤

 

 

Kategoria(t): Roborovskit. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s