Samulle virikkeitä

Samu on usein iltaisin tullut terrassa ihmettelemään ja seisoskelemaan takajaloillaan ylöspäin haistellen.  Jotenkin olen ajatellut, että tyyppi tarvitsee lisää virikkeitä/toimintaa, joten Arin avustuksella tein juoskarille tason, jolle pääsee puusiltaa, tikkaita tai kaarnaa pitkin kiipeillen. Uuden tason korkeus on 25cm ja sen alla on mökki, jonka kattona puinen kiekko ja liimasin siihen päälle litteän  kiven. Kivelle mahtuu istuskelemaan ja olemaan suojassa tason alla.

Siirsin vesipullon ruokatason nurkkaan roikkumaan, niin sain laitettua enemmän puruja. Lisäsin muutaman puuputken (purujen alla) ja lisää haapapuun kuivattuja kuoria purujen päälle.  Itseäni terran sisutus miellyttää, toivottavasti Samun on nyt hyvä olla ❤ .

Samu on tosi ihana ja kesy – en edelleenkään sylittele, mutta on kivaa, kun ei tarvitse pelätä hampaita 😀 .

Mocca ja Latte asustavat omissa terroissaan ja ovat OK, vaikka asuvat nyt yksin. Nekin saavat huomenna uusia virikkeitä, kun haen postista Tierran lemmikkipuodin tuotteita. Uskomattoman nopeaa toimintaa: tilasin tuotteita 26.12. ja nyt jo paketti on tullut lähikauppaan!

Alla Mocasta ja Latesta kuvat. Terroista uudet kuvat, jahka olen hakenut tavarat ja siivonnut & sisutustanut  asumukset 🙂

Kategoria(t): Roborovskit, Talvikko. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s