Uusi kaveri vai kolmas pyörä?

Sain eilen viestin Mocan ja Laten myyjältä: hän tarjosi minulle 6.9. syntynyttä tyttöä oman tilanpuutteen vuoksi. No, tietäähän sen, miten tässä kävi… menen maanantaina hakemaan normaalivärisen tytön kotiin 😀

Tarkoitus on yhdistää uusi tyttö Mocan ja Laten kanssa. Vähän jännittää, kuinka siinä käy, kokemustahan minulla ei hamstereiden yhdistämisestä ole. Ajattelin laittaa kaikki kolme ensin isompaan kuljetusboxiin (korkeat laidat) ja seuraan niitä siinä jonkun tunnin. Jos ovat OK, niin siirrän ne modattuun muovilaatikkoon ilman mitään virikkeitä. Muovilaatikkoon saan laitettua niille vesipullon ja ruokaa tietysti puruihin. Terraan siirto myöhemmin ja sinne virikkeitä vähitellen.

Jos  yhdistäminen onnistuu, niin mietityttää, miten yhteiselo jatkossa sujuu,  tuleeko jostain se kolmaspyörä, jota muut kiusaavat? Haluan kuitenkin yrittää, jotta pienellä olisi mahdollisuus kavereihin.

Mietin kahvinimiä jatkoksi Mocca & Latte teemalle, Cappuccino tai Macchiato ovat nyt vahvoja ehdokkaita, Cappucino vahvempana, mutta täytyy tutkia, jos vielä jotain muuta löytyisi.

Alla kuvat kaikista hamsuista, gerbiilien kuvaus jäänyt vähemmälle, mutta hyvin Timi ja Tuli voivat 🙂

Mocca

Latte          

Tiuhti         

Bolz         

Kategoria(t): Kiinankääpiöhamsteri, Roborovskit. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s