Taustaa

Olen ~50-v perheenäiti ja jyrsijät ovat minun harrastukseni koirien ohessa 😀 .

Koirien kuulumisia löytyy kotisivuiltamme ja lähinnä agiltytreeneistä löytyy juttua Marin treeneissä.

Jyrsijät ovat minulle lemmikkejä, joita en käytä näyttelyssä, enkä kasvatakaan niitä. En ole mikään jyrsijöiden sylittelijä, mutta tykkään seurata niiden touhuilua ja pyrin järjestämään niille mukavat asumukset ja paljon virikkeitä.

 

Gerbiilejä  minulla on ollut vuodesta 2008, ensimmäinen kiinankääpiöhamsteri tuli 2016. Kesällä 2017 aloin taas haaveilemaan roborovskeista 😀

Muista  jo edesmenneistä jyrsijöistä hieman alla ja jokaisesta löytyy myös oma ”muistoissa”- kirjoitus.

 Talvikko Blues saapui Goldilock’s hamsulasta kotiimme 13.2.2011. Blues oli 7kk ikäinen meille tullessaan ja se kuoli 2v 4kk ikäisenä joulukuussa 2012. Talvikkoja tuskin enää hankin, koska niiden reviiritietous ei oikein miellytä minua. Vaikken mikään sylittelijä olekaan, niin en pidä siitä, että joudun pelkäämään puremista, jos laitan käden jyrsijän asumukseen 😉 .

Vili_26Sep12PK (pitkäkarvainen) Syyrialainen Vili tuli meille 14.06.2012 yksityiseltä kasvattajalta.   Syrkki tai ainakaan Vili ei näyttäytynyt iltaisin juuri lainkaan, vaan touhuili terrassaan lähinnä yöaikaan. Hamsterihan on yöeläin, mutta olin toivonut, että iltaisin olisi voitu hieman kuitenkin seurustella  :(.  Vili kuoli 2v 6kk ikäisenä marraskuussa 2014.

Syksy 2014: Roborovski tytöt Melody ja Millie  tulivat Goldilock’s hamsulasta  lokakuussa 2014 kotiin 🙂 .  Kesällä 2015 Roborovskit lähtivät ystävälleni. Takkahuoneeseen piti saada tilaa, koska siitä oli tulossa työhuoneeni syksyllä 2015.
Muutosten myötä Tiuhti ja Viuhti tulivat minulle syksyllä 2017 ja  Mocca ja Latte minulle syksyllä 2019. Latte löytyi yllättäin keväällä 2020 terrastaan kuolleena

Myöhemmin syksyllä 2019 talvikko (hybridi) Samu tuli minulle.

Syyrianhamsteri Hosuli tuli syksyllä 2020

 

 

2 vastausta artikkeliin: Taustaa

  1. Heidi sanoo:

    Kannattaa joskus vielä kokeilla talvikko urosta 😉 Niillä tuota reviirin puolustusta ei ole (ainakaan en ole koskaan kuullut) ja muutenkin ovat paljon ”lutuisempi” kuin tytöt.

    Terveisin: Äitee neljän talvikon, yhden syrkin ja yhden kiinarin kera 🙂

    • marintreenit sanoo:

      Olen joskus mielessä vähän harmitellut, etten aikoinaan ottanut vaihtoehtoista urosta, vaan päädyin naaraaseen (molemmat olivat aikuisia). Talvikon päiväaktiivisuus on kuitenkin iso plussa, vaikka tuo syrkki onkin to-osi ihana 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s