Fasu, Timi & Tuli

Cherry-Berry`s Fast And Furious – ”Fasu ” (burmese)
Syntynyt: 7.7.2016
Paino: 128 gr (1v 4kk)

Isä: Hui Kauhistus Vincenzo  Vic (smoke)
Emä: Hui Kauhistus Yamilet (siamese)

Fasu  haettiin 14.1.2017 Cherry-Berry`s Gerbiilit gerbolasta  6kk ikäisenä veljensä Jasun kanssa. Jasu löytyi kuolleena 4.7.2018 vain kahden vuoden ikäisenä  😦 .

Burmese :Gerbiilin perusväri on tumma syvä (joskus jopa harmatavan) ruskea. Osalla gerbiileistä väri vaalenee selästä tasaisesti kohti vatsaa, osalla vartalo on kokonaan yksivärinen. Gerbiilin kuono, korvat ja häntä sekä tassut ovat varjostuneet mahdollisimman mustalla. Silmät ovat mustat.

 

Appelsiinipuun Tiny-Tim ”Timi” (nutmeg point)
kuvassa 4kk

syntynyt: 26.5.2018
isä: Cherry-Berry’s Orion (yellow fox point)
emä: Cherry-Berry’s Täydellinen Nainen (rust point)

Nutmeg ”point” (aa eef): Perusväri on oranssinpunainen. Karvan päässä on musta/harmaa hento tippi. Silmät ja kynnet ovat mustat. Viikset ovat sekä mustia että valkoisia. Luokitellaan värivirheeksi.

 

Appelsiinipuun Fire Cracker”Tuli” (yellow nutmeg point)
kuvassa 4kk

syntynyt: 1.6.2018
isä: Cherry-Berry’s Orion (yellow fox point)
emä: Appelsiinipuun Vaahtokarkki (r.e.silver point)

Yellow nutmeg ”point” (aa pp eef): Gerbiilin perusväri on lämmin oranssi. Vatsa on valkoinen. Jalat ovat valkoiset ja kynnet neutraalit. Viikset ovat valkoiset. Silmät ovat rubiininpunaiset.

Näyttää hyvin paljon yellow nutmegilta, mutta paljastuu yellow nutmeg pointiksi yleensä siinä vaiheessa kun väri rupeaa vuoden ikäisenä vaalenemaan hyvin selvästi. Luokitellaan värivirheelliseksi yellow nutmegiksi.

 

Tiny-Tim ja Fire Cracker haettiin 14.7.2018 Appelsiinipuun gerbolasta Fasun kaveriksi Jasun menehdyttyä yllättäin. Molemmat pojat on rekisteröity, kasvattaja lähetti paperit minulle. 

Mainokset