Tyttötappelu!

Juuri kun iloitsin robotyttöjen somasta yhdessä nukkumisesta ja muutenkin sopuisasta yhteiselosta, niin tämä aamuna työhuoneeseen mennessäni,  roboterrassa alkoi täysi tappelu.

Kumpikin tunkivat vesipullotelineelle, siinä kärhämöivät ja Mocca jahtasi Lattea pitkin terraa, saaden kiinni ja tappelivat kunnolla. Menin väliin, mutta heti tappelivat uudelleen.  Nappasin Laten ja siirsin se tyhjään terraan, joka oli onneksi jo sisustettu (yhden talvikon piti tulla minulle hoitoon, mutta omistajansa ei sitten palannutkaan asiaan, enkä ollut tyhjentänyt terraa – onneksi).

Latella on peräpäässä puremia, etupäässä hännässä, mutta ihan kunnolla kuitenkin verta tullut. Ei siis kyse pienestä kinastelusta, vaan erotus oli ainoa vaihtoehto 😦

Latte löysi uudesta kodistaan kookospesän ja meni sinne nukkumaan. Tarkistin sen voinnin myöhemmin ja oli tukka vähän pystyssä 😀

 

Mocca juomassa vettä – vaihdoin juuri uuden veden pulloon ja vesitippa tippumassa Mocan päähän 😀

Tässä tyttöjen terrat, tekisi mieli hankkia niille jotain puisia mökkejä ja/tai kiipeilytelineitä  🙂

Samun terrasta myös kuva. Koska terrassa ei ole purua niin paljon, mitä gerbiileillä ja korkeutta kuitenkin ihan reilusti (45cm), niin paljas seinä takana näytti vähän valjulta. Hankin taustakuvan,  joka ensin vaikutti vähän turhan ”rajulta”,  mutta nyt olen jo tottunut siihen ja tykkään siitä 🙂 . Kuvia ottaessa salamavalo osuu kuvaan vähän ikävästi ja muutenkin valo heijastuu kuvissa (vain kuvatessa, luonnossa OK).

Samullekin olisi kiva hankkia jokin kiipeilyjuttu 😉

 

Kategoria(t): Roborovskit, Talvikko. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s