Hamsupäivitystä

Mocca ja Latte ovat juuri niin vikkeliä, mitä robot pikkuisina poikasina ovat, joten kuvien ottaminen on aika haastavaa 😀 . Alla kuitenkin uuden poseerauskuvat ja lisää kuvia täällä. En yritä käsin ottaa roboja kiinni, mutta olen iltaisin pitänyt kättä terrassa ja kumpikin käyvät ihan mukavasti haistelemassa kättäni.

Punnitsin tytöt eilen, kumpikin painoi 17gr 😛 .  Punnitus onnistuu helposti, kun tytöt menevät johonkin terrassa olevista putkista ja putkessa nostan kuljetusboxiin. Tein niille painonseurantasivun,  mielestäni on hauska seurata painoja ja vertailla niitä aiempiin roboihin.


Tässä tyttöjen terrasta kuva ylhäältäpäin ja kumpikin robo osunut kuvaan 🙂 . Ensimmäisenä iltana Latte juoksi hermostuneena terraa edestakaisin ja seuraavana iltana laitoin terraan lautasen. Latte näyttäisi nyt juoksevan siinä kaiken iltaa ja yötä, eikä Mocca taida päästä lautaselle ollenkaan… Saatan siis laittaa toisen lautasen tuohon viereen.

Joka päivä hieman jännittyneenä seuraan, heräävätkö vanhukset vielä, vai joko on vaivuttu ikiuneen ❤ .

Tiuhti on ehkä nukkunut normaalia enemmän, mutta tässä eilen otettu kuva, mistä näkee, että hyvässä kunnossa se on 2v 1kk iässä 🙂

Bolz juoksi taas viime yönä kovaa kyytiä lautasellaan, teräskiinari 3v 1kk ❤

Kategoria(t): Kiinankääpiöhamsteri, Roborovskit. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s