Jyrsijät vähenevät

Olen jo jonkin aikaa miettinyt, etten halua pitää niin montaa jyrsijää enää… Vaikken jyrsijöiden kanssa seurustelekaan vaan ne ovat minulle katselulemmikkejä, niin silti aikaa pitäisi olla enemmän.  Koska Aapeli on vain 4kk ikäinen, laitoin sen myyntiin ja ostaja löytyikin todella nopeasti! Aapeli lähti tänään, onnea uuteen kotiin 🙂

Ikävämpi vähennys tulee gerbiilipuolella:
Tänään Fasu & Timi ottivat pahasti yhteen ja tappelivat pallona! Onneksi se tapahtui minun ollessa vieressä ja sain erotettua pojat toisistaan.  Kummallakaan ei ole pahoja vammoja, mutta kauloihin oli kuitenkin purtu ihan kunnolla.

Otin ensin Timin hetkeksi erilleen, mutta seurattuani Fasua, päätin, että se menee erilliseen terraan, koska se on jo aiemmin näyttänyt vähän vanhalta ja raihnaiselta ja sen heikkenevä vointi saattaa olla tappelun syy.  Fasu täyttää heinäkuussa jo 3v ja Timi on kuukauden pääästä 1v: Timi halusi varmaan lauman pomoksi, mutta Fasu ei asemastaan halunnut luopua.

Valitettavasti minulla ei ole tilaa/mahdollisuutta hankkia uusia gerbiilejä Fasun seuraksi , mutta onnea on ihan kasvattaja ❤ . Laitoin Kikalle viestiä ja hän soitti minulle heti: viedään Fasu huomenna hänelle takaisin. Kikka arvioi Fasun kunnon ja se saa ehkä piankin pari luovutusikäistä poikaa kaverikseen, eikä vielä joudu paremmille purumaille ❤

Robot Tiuhti ja Viuhti täyttävät heinäkuussa  2v ja kiinari Bolz 3v syyskuussa, ne saavat elellä rauhassa vanhuutensa minulla, mutta niiden lähdettyä ajattelin jatkossa pitää vain kaksi kääpiöhamsteria ja gerbiilit.

Kategoria(t): Gerbiilit, Kiinankääpiöhamsteri, Roborovskit. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s