Gerbiilivirikkeitä, pojat rekattu

Kesäloman ensimmäisellä osalla toin kuivattuja haapapuun kuoria gerbiileille, kun herra A uusi laituria ja kaadetut haapapuut piti kuoria. Kuivuessaan ne käpertyivät kivasti putkiksi, saunottelin niitä ja toin kotiin.

Kesäloman toisella osuudella keräsin lisää kuivattuja putkia ja nyt uusien puiden kuoret eivät jostain syystä irronnet isoina paloina, mutta vetelin lastuja ja kuivattelin niitä saunassa parina iltana. Hyvin toimivat pahvin ja/tai heinän sijaan virikkeinä kaikille jyrsijöille, vaikka etupäässä gerbiilit niistä tykkäävät 🙂

Haapapuun kuoria kuivimassa lauteilla, näistä tuli kivoja putkia (tai puolikkaita):
Irtonaisia lastuja kuivumassa koreissa saunan lauteilla:

Kuivattua haapapuu kuorta, kivaa järsittävää gerbsuilla:                                                     

Tuli ja Timi järsimässä käpyjä,  haapapuun kuori Tulin alapuolella. Pojat ovat nyt 3kk ikäisiä. Timi tulee uteliaana katsomaan, kun avaan terran kannen, mutta Tuli on vielä vähän arka ja vilahtaa nopeasti piiloon, jos huomaa liikettä terran ulkopuolella.

Molemmat gerbiilipojat on nyt rekattu, Saana lähetti rekisteripaperit minulle. Laitoin kuvat rekisteripapereista tuonne poikien esittelysivulle.

Bolz täyttää huomenna 2-vuotta, päivitys tulossa. Myös roboilla oli syntymäpäivä, ne täyttivät 18.8. vuoden! Huonona omistajana se pääsi ihan unohtumaan 😀 . Huomenna Ida lupasi leikata hamsujen kynnet, ehkä saadaan roboista muutama kuva ja punnittua niiden painot 😉

Laitoin parille kiinarikasvattajalle viestiä, että täällä olisi yksi terra tyhjänä mahdolliselle kiinaritytölle ❤ . Mikään kiirehän kiinarin hankinnalla ei ole, mutta robot saavat sitten asua 60x30cm terroissaan ja mahdollinen uusi asukki pääsee 70x35x35cm terraan.

Mainokset
Kategoria(t): Gerbiilit, Kiinankääpiöhamsteri, Roborovskit. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s