Muistoissa Jasu ja kuulumisia

Jasu löytyi eilen kuolleena puruissa, ikää sillä oli vain muutaman päivän vajaa kaksi vuotta, kuolinsyy on tuntematon 😦 .

Fasu on nyt yksin, mutta ilokseni sain heti Facebookiin laittamaani ilmoitukseen useita yhteydenottoja ja Appelsiinipuu-gerbolasta on minulle varattu jo kaksi poikaa 🙂 . Toinen pojista on syntynyt 26.5. ja olisi luovutusiässä jo 7.7. mutta toinen on syntynyt 1.6. ja luovutusiässä vasta  13.7. joten haen pojat 14.7.  Aika nopeasti onnistuin uudet kämppikset Fasulle löytämään!

Vanhempi pojista on nimeltään Appelsiinipuun Tiny-Tim ja väri vielä mysteeri, se selviää karvanvaihdon myötä (vaihtoehdot nutmeg point, honey fox point tai rust point), nuoremman nimi  on Appelsiinipuun Fire Cracker, väri yellow nutmeg point ❤ . Kivat värit (Tiku oli Honey Fox point) ja kaikki taas eri värisiä, helpottaa tunnistamista 😀 .

Päädyin ottamaan kaksi poikaa, koska Jasun sisaruksista on kaksi siskoa myös menehtynyt ihan yllättäin, joten on mahdollista ettei Fasukaan elä pitkään.  Terraan mahtuu hyvin kolme gerbiiliä, toivotaan, että Fasu elää pitkään 🙂 .

Bolz palasi riiuu-reissultaan, eikä poikasia ole tulossa. Bolz oli ollut aika aggressiivinen naarasta kohtaan sen kiimasta huolimatta, joten ehkä hyväkin, ettei astutus onnistunut. Onneksi se on minua kohtaan ystävällinen ja rauhallinen 🙂

 

Kategoria(t): Gerbiilit, Roborovskit. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s