Tappelevat robot :(

Tänä aamuna, kun menin työhuoneeseen, niin Tiuhti ja Viuhti riitelivät terrassaan kovaäänisesti ja ajoivat toisiaan takaa. Karjaisin automaattisesti ”täällä ei tapella”, pojat  säikähtivät ja jahtaaminen loppui. Kirjoitin heti  facebookin hamsteriryhmään, ”pitääkö olla huolissaan, erotanko heti vai seuraanko tilannetta” , mutta aika pian  sen jälkeen pojat aloittivat uudelleen ja nyt ne tappelivat jo ihan kunnolla 😦 .

Pistin Viuhtin vara-asumukseen, eli pieneen modattuun boxiin (laatikon pohjan pinta-ala n. 45x35cm). Tiuhti sai jäädä tuttuun kotiin, ensi silmäykselä katsoin, että molemmat OK, mutta muutaman tunnin päästä tarkastin tilanteen ja Tiuhtilla persus purtu rikki  ihan kunnolla 😦 . Laitoin laimennettua betadinea ruiskuun ja huuhtelin sillä takamuksen. Se touhuili päivän aikana ja illalla ihan reippaasti terrassa ja takapää näytti jo paremmalta. Toivottavasti toipuu nopeasti, eikä tarvita antibioottikuuria

Tiuhti  

Viuhti

Viuhtin asumus on pieni (pohja pinta-ala 45x35cm) , mutta olen tori.fi jo nyt illalla  katsellut uusia terraarioita.  Ainakin yksi  60xc35cm on myynnissä ja sen koitan ostaa tai sitten vaihtoehtoisesti hankin isomman muovilaatikon (56x39cm). Hylly, mihin saan asumuksen, on leveydeltään 65cm, eli sen isompaa terraa en voi hankkia. Lisäksi pitää hankkia juoksulautanen, muita virikkeitä onneksi löytyy kaapista enemmän kuin tarpeeksi.
Tosi kurja olo, että jouduin pojat erottamaan, mutta vaihtoehtoja ei ollut 😦 .

Mainokset
Kategoria(t): Roborovskit. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s