Karisma karkuteillä

Voi elämä tuota Karismaa…  tyyppi on ollut vähän karkuteillä – vajaa vuorokauden – meidän huomaamatta 😀

Lauantain – sunnuntain välisenä yönä heräsin, kun Karisman juoksulautanen kolisi ruokatasoon. Kävin nostamassa juoksulautasen pois ja painuin takaisin nukkumaan. Aamulla laitoin lautasen takaisin terraan, silloin en Karismaa nähnyt, mutta saattoi olla nukkumassa.

Eilen illalla menin nukkumaan, Ida jäi olohuoneeseen katsomaan telkkaria. Ida oli välillä kuullut jotain outoa rapinaa ja kun ääni toistui, niin katsahti ylös kirjahyllyyn: Karisma oli kirjahyllyn päällä! Ida siinä sitten mietti, miten saisi karkulaisen kiinni, niin se yks kaks loikkasi hyllystä alas sohvalle läppärin päälle! Ida otti karkulaisen käteen, tuli yläkertaan, laittoi Karisman kuljetusboxiin ja herätti minut. Laitettiin Karisma tilapäisesti muoviseen vara-asumukseen, missä on kunnon kansi.

En tajua, missä vaiheessa Karisma on terrasta karkuun päässyt ja miten?  Ainoa vaihtoehto on, että se on hypännyt/kiivennyt kattoon ja saanut kaksiosaisen kannen siirtymään paikoiltaan. Se on seikkaillut yläkerrasta alakertaan, kiivennyt kirjahyllyyn ja sieltä vielä valtaisa loikka läppärinpäälle sohvalle. Kaikesta selviytynyt hengissä, eikä vähiten ihme, ettei päätynyt koirien makupalaksi!

Pitää mennä ostamaan isompi muoviboxi sille ja tuo lasiterraario huonon kantensa kanssa saa olla roboille vara-asumuksena (jos tulee joskus riitoja). Ennenkuin uusi boxi saadaan hankittua, joutuu Karisma asumaan pienemmässä muovilaatikossa, terraan en uskalla sitä laittaa, kun pääsi karkaamisen makuun.

Puuh – on se vaan sellainen seikkailija, onneksi kaikki on hyvin  .

Kategoria(t): Kiinankääpiöhamsteri. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s