Huoltohommia

Eilen siivosin kaikki terrat, nyt on joulusiivous tehty ja Ida leikkasi hamstereiden kynnet. Samalla punnitsin kaikki ja kuviakin tuli otettua, alla muutamat kaikista ja lisää täällä.

Fasu painaa 134gr ja Jasu 129gr, ne ovat kyllä suurimmat gerbiilit, mitä minulla on koskaan ollut! Komeat pojat ne ovat ja niin hyväluonteisia ❤

Karisma on ihana, rauhallinen ja helposti käsiteltävissä, ehkä näistä kaikista jyrsijöistä minua eniten miellyttävä tyyppi 🙂 . Se täyttää kuukauden päästä jo kaksi, mutta juoksulautasella se juoksee paljon ja muutenkin on ihan hyvässä kunnossa. Paino on nyt aika pitkään ollut 26gr.
Bolz voi myös hyvin, se kietoutuu herkästi kiinarille tyypilliseen tapaan sormen ympärille (Karisma ei tee niin). Painoa oli eilen 40gr, ja ikää 1v3kk, rauhallinen ja kesy, kumpikaan kiinari ei koskaan pure meitä (itseasiassa ei kukaan jyrsijöistä) ❤

Robot ovat  edelleen aika arkoja, Viuhti kuitenkin jo enemmän esillä, eikä heti pinkaise karkuun, kun  käsi on terrassa. Siivotessa jätän aina vähän vanhoja puruja (tai eilen kasan heinää), jotta asumuksessa olisi tuttua hajua, eikä tarvitsisi stressata siivouksen takia.

Tiuhti painoi eilen jo 28gr, Viuhti 33gr, eli ihan hyvän kokoisia ovat ❤

Mainokset
Kategoria(t): Gerbiilit, Kiinankääpiöhamsteri, Roborovskit. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s