Siivousta ja painon seurantaa

Eilen siivosin Bolzin terran. Se on ihastuttava tyyppi, saan se helposti käteen, se on kiltti, mutta ei viihdy kädellä pitkään ja kuvaaminen yhdellä kädellä, kun toisessa kiinari, on hieman haastavaa 😉  . Alla yksi kuva herrasta, ikää 1v 2kk ja painoa  39gr 🙂Punnitsin myös Karisman, josta iän myötä tulee vaan kesympi ja kesympi ❤ . Karisma painoi 27gr eli yksi gramma tullut lisää painoa!! En saanut kunnollista kuvaa tällä kertaa.

Robo-pojat olivat illalla boxissa käsiteltävänä ”pitkästä aikaa”. Olen ollut sairaana ja siksi robot eivät ole olleet totutuslaatikossa yli viikkoon . Tiuhti on edelleen arka, se on kasvattanut painoaan ja paino ”jo” 24gr. Veljensä Viuhti painaa 32gr ja on ”helposti” käsiteltävissä. Omassa terrassa ne ovat viime aikoina pysytelleet  aikalailla piilossa, mutta nyt Viuhti on alkanut vähän näyttäytymään sielläkin. Hiljaa hyvä tulee 🙂 .

Viuhti:

Tiuhti:

Siivosin tänään gerbiiliterran ja samalla punnitsin pojat. Edellisestä punnituksesta olikin jo hieman aikaa… maaliskuussa 8kk iässä olen ne viimeksi punninnut ja nyt oli painoa tullut aika paljon lisää. Fasu 128gr ja Jasu 125gr! Pojat voisivat ehkä olla aavistuksen keveämpiä, tai ainakin Fasu, joten olen  vähän rajoittanut herkkujen antamista 😀

Terrassa on muiden virikkeiden lisäksi omenapuun oksa:

Purut, hamppu, heinät & kävyt  lisätty ja pojat tutkimassa siivottua kotia:

Mainokset
Kategoria(t): Gerbiilit, Kiinankääpiöhamsteri, Roborovskit. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s