Asumusten vaihto

Vaihdoin tänään robojen ja Karisman asumukset. Karisma palasi alkuperäiseen kotiinsa:  60x 30x 30cm terraan. Toki sen asumus saisi olla isompi, mutta näillä mennään. Laitoin terraan juoksupyörän, tasot, mökin, oksia ja paljon purua. Kaksiosaisen katon sidoin toisiinsa kiinni ja lisäksi katon molemmissa reunoissa on kivet painoina. Näin nimittäin tuossa taannoin, kun  Karisma kiipeili katossa roikkuen ylösalaisin 😀 .

Robot pääsivät ïsompaan asumukseen: 70x35x35cm. Nekin saivat purua aiempaa enemmän, sekoitin joukkoon niiden vanhoja puruja, ettei vain tulisi mitään riitaa uusien hajujen takia. Ne saivat Karisman terrassa olleen korkeamman tason, lisäksi terrassa on ruokataso, tikkaita, puusiltoja ja kookosmökki.

Kaikki tutkivat pitkään uusia kotejaan ja nyt on terroissa hiljaista, kun ovat menneet nukkumaan.

Tiuhti painoi 22gr, Viuhti 30gr . Viuhtin saa käteen helposti ja se on siinä ihan rauhallinen. Tiuhtia pelottaa edelleen kovasti, sen kesytyksessä on enemmän hommaa, tai voihan olla, että se jää aremmaksi.  Kumpikin liikkuivat tänään terrassa ihan  kivasti ja se on pääasia, että tyypeillä on hyvä ja turvallinen olo ❤ .

Karisma painoi 26gr ja sen käsittely on niin helppoa. Se koittaa aina ensin hieman karkuun, mutta kun on kädellä, niin on siinä ihan rauhassa.

Bolzin terran siivous on joko nyt viikonloppuna tai vasta viikon päästä, samoin gerbiilien terra.

 

Mainokset
Kategoria(t): Kiinankääpiöhamsteri, Roborovskit. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s