Jyrsijäkuulumisia

Tiuhti ja Viuhti  ovat alkaneet olemaan hereillä aamuisin, kun menen työhuoneeseen, tai oikeastaan ne heräävät ja alkavat touhuamaan ja touhua saattaa jatkua jopa klo 9-10 asti! Ihan joka kerta minua ei tarvitse enää juosta karkuunkaan  ❤

Alla lyhyet kännykkävideot tältä aamulta.
Tiuhti:

Viuhti:

 

Olin muutaman päivän mökillä (Ida hoiti jyrsijät) ja kun sunnuntaina illalla otin robot totutuslaatikkoon, ne alkoivat stressaantuneina ajamaan toisiaan takaa ja vähän riitelivät. Olen sen jälkeen maanantaina ja eilen ottanut ne laatikkoon erikseen ja ajattelin tehdä niin jatkossakin, ettei stressi purkaantuisi riitana. Gerbiilien laatikkojuoksutuksenhan lopetin aikoinaan jo Tikulla ja Fidelillä, koska mielestäni ne kiihtyivät siitä liikaa. Roboja pidän laatikossa joka ilta hetkisen vain siksi, että ne tottuisivat minuun kunnolla. Jahka käsi ei enää pelota, niin saavat olla terrassa, enkä nostele niitä erikseen laatikkoon.

Veljekset ovat nukkuneet aika paljon erillään, toinen puruissa ruokatason alla ja toinen puruissa koivutason alla (kookosmökki ei kelpaa). Olen ollut vähän huolissani erillään nukkumisesta ja eilen aamulla veljekset painivatkin oikein kunnolla. Pessimistinä heti ajattelin, että joudun erottamaan ne toisistaan, vaikka on ihan selvää, että välit täytyy selvittää ja laumajärjestys sopia.   Välien selvittelyn jälkeen ne painuivat nukkumaan ja ovat nukkuneet yhdessä siitä lähtien ❤ . Toivotaan, että kovin usein ei tarvitse keskustella laumajärjestyksestä, mutta oletettavasti aikuisiän kynnyksellä jokunen neuvottelu niillä tulee olemaan.


Punnitsin ne eilen, Tiuhti painoi 18gr ja Viuhti 20gr, perjantaina on sitten 7 viikon punnitus 😀 .

Muut jyrsijät voivat myös hyvin. Toin saaresta omenapuun oksia ja gerbiilit ovat nakerrelleet niitä jo ahkerasti, Bolzilla ja Karismalla on kiipeilyoksat omissa terroissaan. Kuvia laitan jossain vaiheessa, kun sivoilen terroja.

Mainokset
Kategoria(t): Roborovskit. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s