Vain gerbiiliharrastaja

Melody & Millie lähtivät eilen minidunan ja tarvikkeiden kera ystäväni perheen lemmikeiksi. Jos jostain syystä robot eivät heitä sitten miellytäkään, niin otan takaisin ja täällä on niille aina hoitopaikka, jos hoitopaikalle on tarvis :).

Terran uusi nurkkaBingo ja Bongo muuttivat eilen pienempään terraan (70cm x 35cm x35cm), jonka vaihdoin isomman terran paikalle.

020Vesipullolle leikkasin terran verkkokanteen pienen reiän, niin pullo voi olla ulkopuolella, eikä tarvitse pelätä sen peittyvän puruihin. Jossain vaiheessa on suunnitelmissa rakentaa pieni lokero pullolle, niin pysyy varmasti  pystyssä. Tosin pysyy tuo vissiin noinkin pystyssä 😉

Otin pojista tänään pari kuvaa, ihan samankokoisilta ne näyttävät. Bongo yläpuolella, Bingo alapuolella tummemman häntänsä kanssa

023
Tässä vielä toisesta suunnasta pojatPicMonkey Collage

Isomman terran pistin Huuto Nettiin myyntiin ja yksi perhe kävi jo terran hakemassa itselleen. Tosi nopeasti se meni kaupaksi ja takkahuoneen saan nyt järjestettyä hyvissä ajoin työhuoneeksi. Vähän hassu olo, kun jyrsijöinä enää nuo gerbiilit, mutta ahtaaksi  takkahuone kävisi, jos robotkin olisivat siellä.

Juoksupyörät ovat edelleen myynnissä, kuvia täällä

Kategoria(t): Gerbiilit, Roborovskit, Sekalaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s