Asumusten vaihtoa ja lopun alkua…

Lupauksestani huolimatta Vili muutti tänään minidunaan… Olin todella kahden vaiheilla, lopetanko sen heti, vai seuraanko hieman vointia ja päädyin katsomaan muutaman päivän, jos se vaikka virkistyisikin. Epäilen sitä kuitenkin vahvasti, luulen, että jos se ei itse nukahda, niin joudun lopettamaan sen. Torstai-iltana sen liikkuminen oli todella huonoa, eilen liikkui kohtuullisesti, mutta tänään taas melko tutisevaa on  meno. Taitaa papparainen elellä viimeisiä päiviään :(.

Bingo ja Bongo pääsivät ”isoon terraan”. Punnitsimme molemmat pojat, toinen 78gr ja toinen 80gr. Tosin vaaka temppuilee, huomenna ostetaan ehkä uusi vaaka ja seuraavan siivouksen yhteydessä viimeistään punnitsen pojat. Ihan saman kokoisilta ne näyttävät ja uskoisin, että vaaka näytti niille ihan oikeita painoja, 80gr tuntuu loogiselta, molemmat ovat hoikkia, mutta hyväkuntoisia.

Tässä poikien terra, päällä ruokapurkit ja vesipullo viritys näkyy myös. Nyt ei ole huolta, vaikka pojat puruttaisivatkin koko ruokatason 🙂

terra_nov14

Melody ja Millie muuttivat nyt terraan minidunasta. Idan avustuksella pienet saippuapalat otettiin kuljetusboxiin, vaaka näytti kummallekin painoa vain 24gr… Siksi haluankin nyt hankkia uuden vaa’an, luulen, että yli 10v vanha vaaka on hieman epäkunnossa. Vaaka temppuilee punnitesssa, enkä oikeasti usko, että tytöt eivät olisi saaneet lisää painoa, kun kumpikin näyttää kasvaneen ihan ”hyvin”. Kirppujahan nuo ovat, mutta kyllä ne kasvaneet ovat.

Alla kuva robojen asumuksesta, missä tasoja, puusilta, rappusia, mökki, kukkaruukku (Millie kurkkii siellä takana). Olisi pitänyt ottaa kuva terrasta ennen puruja, mutta otetaan joku toinen kerta. Puruja ja heinää on aika paljon, toivottavasti tytöt viihtyvät :). Olen katsellut niiden silmitöntä edestakaisin juoksua minidunassa, ne ovat juosseet ja hyppineet dunan reunoja pitkin ja totta puhuen olen hieman ahdistuneena katsonut niiden menoa, kun on näyttänyt, että kumpikin vain pyrkisivät dunasta pois, eikä ole hyvä olla 😦 . Toivottavasti terrassa on mukavampaa…

terra

Lisäsin tytöistä myös uudet kuvat tuonne niiden omalle sivulleen 🙂
PicMonkey Collage

Kategoria(t): Gerbiilit, Roborovskit, Syrkki. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s