Asumusten vaihto

Vaihdoin tänään asumukset gerbiileillä ja syrkillä päittäin,  Vili joutui siis pienempään terraan – sorry Vili 😦 . Sillä on ikää jo 1v 10kk enkä oikeasti näe enkä kuule sen koskaan touhuavan terrassaan, se kerää ruokaa ja laittaa kotipesäänsä, mutta ei kaivele tai edes juoksupyörässä juoksentele. Niinpä ajattelin, että se voi melko iäkkäänä hyvin asua pienemmässä terrassa ja gerbiilikolmikko pääsi vähän isompaan asumukseen.

Vastineeksi terraan meni mörttiä extra paljon ja käsipaperia pesämateriaaliksi.  Vili alkoi heti sisustamaan uutta kotiaan ja hamstraamiaan ruokaa 🙂

Gerbiilien terra näyttää tältä ennen kuivikkeita. Ruokatasolla on peltikansi, kun siihen pissitään muuten niin paljon, että alkaa haisemaan… tuoreruoka on tuon peltikannen päällä erillisessä astiassa, keraaminen kippo siemenseosta varten.

Kuivikkeet ja heinät lisätty, tosin tuntia myöhemmin sisustus on uudelleen järjestetty: puruja yhtäällä enemmän ja toisaalla vähemmän 😀


Pikkupojista on tullut jo mukavan rohkeita. Kun kolistelen terran kantta, ne kipittävät heti katsomaan, mitä tapahtuu ja niitä voi silitellä helposti. Aiemmin olen ottanut ne pahviputken avulla terrasta pois, mutta  tänään käteen koppaisukin onnistui melko mukavasti (olen itse vaan niin tolkuttoman hidas  😀 ).

Kategoria(t): Gerbiilit, Syrkki. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s