Siivousta ja ruokintaa

Taas oli siivouksen aika, eilen illalla Vilin ja tänään gerbiilien vuoro. Punnitsin kaikki pikaisesti ja painot ovat pysyneet ennallaan. Laitoin koirille ohra/riisi/lihapuuroa ja kaikki jyrsijätkin saivat pikkunokareet puuroa kuppeihinsa salaatin, tomaatin, kurkun ja basilikan lisäksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVili on viime aikoina jäänyt vähän huomiotta, kun se on herännyt niin myöhään, että itse olen jo ollut nukkumassa. Täytyisi ryhdistäytyä ja alkaa antamaan sille tuoreruokaa vähän myöhemmin  – vaikka 21 maissa- niin se ehkä suvaitsisi tulla esille minun hereilläolo aikana  🙂

Nyt se ainakin heräsi, ehkä puuron tuoksun houkuttelemana? Turkki on pysynyt hyvänä ja lyhentelin sitä taas koirien ohennussaksilla. Terrassa on purua pohjalla ja mörttiä päällä ja hyvin toimii kuivikejärjestely ja turkin kunnossapito näin :).

Mortti ja VerttiMortti ja Vertti touhuilevat nyt tuttuun tapaan terrassansa, kun sisustus pitää saada taas kuosiinsa 😀

Mortti on aika tuhdin näköinen välillä, täytynee laittaa Rapunzelin herkkumixiä vähemmän ja gerbiilimixiä enemmän. Tosin Vertti on ihan sutjakka poika.

Vertti, joka ei tykkää tulla kädelle, pysyy siinä nätisti hiljaa aloillaan, mutta Mortti, joka on helppo ottaa käteen, ei pidä siinä olosta ollenkaan ja koittaa joskus hieman näykkäistä (to-osi  kevyesti). Kevyt puhallus naamaa kohden kertonee sille, että en pidä näykkäilijöistä ja vapauteen, eli terraan tai kuljetusboxiin siivouksen ajaksi  se pääsee, kun on hiljaa kädelläni. Alla kuva väsähtäneistä touhuilijoista 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kategoria(t): Gerbiilit, Syrkki. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s